AnaSayfa / Genel / Kahve falında başından bit görmek

Kahve falında başından bit görmek

Kahve falında başından bit görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına yorulmaktadır.

Kahve falında başından bit gördüyseniz:

  • Uyumsuzluk arz edebilecek ortamlar oluşturmaktan kaçınmakta fayda var.

Kahve falında başından bit öldürmek hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında eşinin başında bit görmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başından bit toplamak işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, kısmetlerinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başda bit görmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının başından bit ayıklamak çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, bir anda atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başından bit taramak kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine delalettir.

Kahve falında baş biti görmek dertleri biteceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında başından bit almak makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, yanlış işlere girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir