AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş biti görmek

Kahve falında baş biti görmek

Kahve falında baş biti görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, maddi açıdan ferahlayacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, ailesini utandırmayacağına, herhangi zarara uğramayacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında baş biti gördüyseniz:

  • Evle ilgili konular ön planda olabilir.

Kahve falında başından bit alıp öldürmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine yorulur.

Kahve falında başından bit görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin başında bit öldürmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında başından bit öldürmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına alamet eder.

Kahve falında başından bit ayıklamak çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine yorulur.

Kahve falında başkasının başında bit öldürmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başından bit taramak iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine işarettir.

Kahve falında başından bit düştüğünü görmek daha çok saygı ve destek göreceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir