Kahve falında başında yıldız görmek

Kahve falında başında yıldız görmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başında yıldız gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle sevdiğiniz şeylere zaman ayırın.

Kahve falında başında yıldız görmek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yıldızsız gökyüzü görmek endişeli durumların son bulacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında rengarenk yıldızlar görmek insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takım yıldızlarını görmek çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine alamet eder.

Kahve falında yıldız şeklini görmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük deniz yıldızı görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında toplu halde yıldız görmek hayalkırıklıklarının giderileceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına inanılır.

Kahve falında yıldızın düştüğünü görmek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir