AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız şeklini görmek

Kahve falında yıldız şeklini görmek

Kahve falında yıldız şeklini görmek makama ve rızka sahip olacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yıldız şeklini gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bir kadınla ilgili ümitleriniz kırılabilir.

Kahve falında yıldız şeklinde altın görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yıldız şekli görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine işaret eder.

Kahve falında hilal şeklinde ay ve yıldız görmek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yıldız şeklini görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cini insan şeklinde görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında kalp şekli görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gül şeklinde yüzük görmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalp şeklinde kolye görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir