AnaSayfa / Genel / Kahve falında takım yıldızlarını görmek

Kahve falında takım yıldızlarını görmek

Kahve falında takım yıldızlarını görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, dertlerinin günden güne artacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, huzura kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında takım yıldızlarını gördüyseniz:

  • Duygularınız bazı alanlarda değişiklik yapmanızı engelleyebilir ya da planlarınızda değişikliğe neden olabilir.

Kahve falında takım yıldızı görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, yeterli kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında takım yıldızları görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine rivayet eder.

Kahve falında yıldız takımı görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında büyükayı takım yıldızını görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına delalet eder.

Kahve falında takım yıldızlarını görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında büyük ayı takım yıldızı görmek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, hem de para kaybettireceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük takımda oynamak kısmetinin de açılacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi takım elbiseli görmek rakipleri mağlup edeceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir