AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında solucan görmek

Kahve falında başında solucan görmek

Kahve falında başında solucan görmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, güçten düşeceğine, sorunlarına da çözümler bulacağına işaret eder.

Kahve falında başında solucan gördüyseniz:

  • Bilginizi paylaşmaktan, yardımcı olmaktan kaçınmamanız bazı alanlarda ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında başında solucan görmek bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında başından solucan çıktığını görmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında solucanla oynamak hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, ağzının tadının bozulacağına inanılır.

Kahve falında tavanda solucan görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yemekte solucan görmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan solucan toplamak çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işarettir.

Kahve falında solucanın ısırdığını görmek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında suyun içinde solucan görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir