AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan solucan toplamak

Kahve falında topraktan solucan toplamak

Kahve falında topraktan solucan toplamak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, strese gireceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan solucan toplamak gördüyseniz:

  • Yani özetle devamlı uyarıcı ilişkiler aramayın biliyorsunuz ki, karmaşık olmayan arkadaşlıklarda daha başarılısınız.

Kahve falında topraktan solucan toplamak hayırlı bir kısmet çıkacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine işaret eder.

Kahve falında topraktan solucan çıktığını görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprakta solucan görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, emeğinden hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında topraktan solucan çıkarmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak içinde solucan görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, itibarını geri kazanacağına işaret eder.

Kahve falında topraktan solucan görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına inanılır.

Kahve falında toprak solucanı görmek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, ister istemez çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında topraktan patates toplamak yeni işlere ve projelere gireceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir