AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde solucan görmek

Kahve falında suyun içinde solucan görmek

Kahve falında suyun içinde solucan görmek başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında suyun içinde solucan gördüyseniz:

  • Olayları etkilemek için fazla çaba gösteriyor olabilirsiniz.

Kahve falında suyun içinde solucan görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında su içinde solucan görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında ekmek içinde solucan görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında kakanın içinde solucan görmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine alamet eder.

Kahve falında içinden solucan çıktığını görmek aklına giren şeytana uyacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde solucan görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine yorulur.

Kahve falında toprak içinde solucan görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek içinde solucan görmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir