AnaSayfa / Genel / Kahve falında başından solucan çıktığını görmek

Kahve falında başından solucan çıktığını görmek

Kahve falında başından solucan çıktığını görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına delalettir.

Kahve falında başından solucan çıktığını gördüyseniz:

  • İçlerinde bulunan boşluklar veya eksikler ileride sorun yaratabilir.

Kahve falında başından solucan çıktığını görmek saadete ereceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine inanılır.

Kahve falında bacağından solucan çıktığını görmek sağlam bir kariyer edineceğine, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içinden solucan çıktığını görmek istediği noktalara geleceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına tabir olunur.

Kahve falında karnından solucan çıktığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vucudundan solucan çıktığını görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, malının ve parasının da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından solucan çıktığını görmek evliyseniz eşle iyi geçime, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında burnundan solucan çıktığını görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında elinden solucan çıktığını görmek insanlarla iç içe olacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir