AnaSayfa / Genel / Kahve falında solucanla oynamak

Kahve falında solucanla oynamak

Kahve falında solucanla oynamak çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, varlık içinde yaşayacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma delalettir.

Kahve falında solucanla oynamak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.

Kahve falında solucanla oynamak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında solucanın vücuduna girdiğini görmek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında havuzda solucan görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında solucan temizlemek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz solucanlar görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan solucan görmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacakta solucan görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında solucan kustuğunu görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir