AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içini delik görmek

Kahve falında avuç içini delik görmek

Kahve falında avuç içini delik görmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, geçim derdi yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avuç içini delik gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı konularda farklı davranmaları, bazı yanlışlarını görmeleri veya bazı konularda girişimlerde bulunmaları için uyarmak ya da ikna etmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında avuç içini delik görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine yorulur.

Kahve falında avuç içinde su görmek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında avucunda karınca görmek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına alamet eder.

Kahve falında bir avuç para almak iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işaret eder.

Kahve falında bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek zor bir döneme gireceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında bir avuç tırnak görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avucunda ceviz görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine delalettir.

Kahve falında avucunu görmek planlarının gerçekleşeceğine, sorunlarının birken beş olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir