AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet deliği görmek

Kahve falında tuvalet deliği görmek

Kahve falında tuvalet deliği görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliği gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında tuvalet deliğinden geçmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, zenginlik kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğine el sokmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında tuvalet deliğinden çamaşır çıkarmak hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalet deliğine görmek güzel işler yapacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğinde insan görmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalet deliğinde ekmek görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına delalettir.

Kahve falında tuvalet deliğine girmek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine inanılır.

Kahve falında tuvalet deliğinde fare görmek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir