AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş üstü düşmek

Kahve falında baş üstü düşmek

Kahve falında baş üstü düşmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, helal lokma yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baş üstü düşmek gördüyseniz:

  • Zor bir ilişkinin yanlış bir adımdan geri dönmek zor hale gelmeden dengede tutulması gerekiyor.

Kahve falında baş üstü düşmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına delalet eder.

Kahve falında baş üstü durmak beklentilerinin yerine geleceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üstü başı yırtık görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına tabir olunur.

Kahve falında birini üstü başı yırtık görmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üstü başı kirli görmek hayırlı kararlar verileceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında üst üste düşmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına rivayet eder.

Kahve falında toprağa sırt üstü düşmek elindekini de bitireceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak üstü düşmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, hastalıklarının düzeleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir