AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi başı görmek

Kahve falında kedi başı görmek

Kahve falında kedi başı görmek yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, müjdeli haberler alacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kedi başı gördüyseniz:

  • Ani hareketler belli bir girişiminizin başarısızlıkla sonuçlanmasına neden olabilir.

Kahve falında kedi başı kesmek ana baba duası alınacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başında kedi görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına inanılır.

Kahve falında kedi başı görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başının üstünde kedi görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, talihin yüze güleceğine delalet eder.

Kahve falında kedinin başını ezmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, umutlanacağına işarettir.

Kahve falında başı olmayan kedi görmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine işaret eder.

Kahve falında kedinin başını okşamak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin başının koptuğunu görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, ters giden işlerin düzeleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir