AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı kopmuş kedi görmek

Kahve falında başı kopmuş kedi görmek

Kahve falında başı kopmuş kedi görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, kötü gününü de paylaşacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına tabir olunur.

Kahve falında başı kopmuş kedi gördüyseniz:

  • Aşk, para veya sanatsal konularla ilgili olumlu gelişmeler odaklanmanızı gerektiriyor.

Kahve falında başının üstünde kedi görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin başını ezmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına inanılır.

Kahve falında kedi başı görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başında kedi görmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin başının koptuğunu görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin başını okşamak makamının tehlikeye gireceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında kedi başı kesmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin başını koparmak ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir