AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı olmayan inek görmek

Kahve falında başı olmayan inek görmek

Kahve falında başı olmayan inek görmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, işinin başına geçeceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başı olmayan inek gördüyseniz:

  • Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri sizi, çok fazla beğeniyor.

Kahve falında başı kopuk inek görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında başı olmayan inek görmek uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına inanılır.

Kahve falında inek başı görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ineğin başının kesildiğini görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına alamet eder.

Kahve falında ineğin başını görmek bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında inek başı kesmek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, öz güveninin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında inek ve yılan görmek düşmanların önlerinin açılacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında inek koşturmak atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir