AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek başı görmek

Kahve falında inek başı görmek

Kahve falında inek başı görmek saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine rivayet eder.

Kahve falında inek başı gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler gözünüze ısrarcı ya da inatçı görünebilir.

Kahve falında inek başı görmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına inanılır.

Kahve falında ineğin başını görmek görme ve alma şansına sahip olacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inek başı kesmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Kahve falında başı olmayan inek görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ineğin başının kesildiğini görmek sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında başı kopuk inek görmek kurtuluşa ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı inek yavrusu görmek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inek sürüsünü görmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, beklentilerinin yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir