Kahve falında inek koşturmak

Kahve falında inek koşturmak atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, başarılar elde edileceğine, tatsız durumlar yaşanacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında inek koşturmak gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etme eğiliminiz kendi ihtiyaç veya isteklerinizi ihmal etmenize neden oluyor.

Kahve falında şişman inek görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inek memesi görmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında inek ve kuzu görmek varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında doğum yapan inek görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ineğin boynuzladığını görmek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ineklerin uçtuğunu görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir ineğin doğurduğunu görmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına delalet eder.

Kahve falında inek hediye etmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, konforunun yerinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir