Kahve falında inek ve yılan görmek

Kahve falında inek ve yılan görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, yeni fırsatlar sunulacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inek ve yılan gördüyseniz:

  • Dominant kişiler veya eğilimler kısa bir süre için huzuru kaçırsa da, arkadaş veya akrabalarınızla bir araya gelerek fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında yılan ve inek görmek alım gücünü yitireceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inek ve yılan görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında ineğin suda boğulduğunu görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında inekgin kovaladıgını görmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok inek görmek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inek sağan birini görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında kavga eden inek görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine alamet eder.

Kahve falında ineğe süt içirmek ana baba dualarının alınacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir