AnaSayfa / Genel / Kahve falında ineğin başını görmek

Kahve falında ineğin başını görmek

Kahve falında ineğin başını görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, ruh sağlığının bozulacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ineğin başını gördüyseniz:

  • Maddi açıdan kardan uzak anlaşmalar veya alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında inek başı görmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ineğin başını görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ineğin başının kesildiğini görmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına inanılır.

Kahve falında inek başı kesmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında başı kopuk inek görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başı olmayan inek görmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deve ve inek görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kovalayan inek görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir