AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan saç çıkartmak

Kahve falında ağızdan saç çıkartmak

Kahve falında ağızdan saç çıkartmak uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, rütbesinin yükseleceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan saç çıkartmak gördüyseniz:

  • Olaylar kendiliğinden yatışacaklardır.

Kahve falında ağızdan saç çıkartmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında ağızdan toplu iğne çıkartmak emeklerinin yarıda kalacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında ağızdan kıl çıkartmak yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağızdan kıl çıkardığını görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine delalet eder.

Kahve falında ağızdan saç çıkarmak gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan uzun saç çıkarmak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında ağızdan saç kılı çıkarmak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan saç teli çıkarmak çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir