AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan ot çıkarmak

Kahve falında ağızdan ot çıkarmak

Kahve falında ağızdan ot çıkarmak şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına inanılır.

Kahve falında ağızdan ot çıkarmak gördüyseniz:

  • İşleri halledebilecek yetenekte kişi bulmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ağızdan ot çıkarmak sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında ağızdan ekmek çıkarmak keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızdan böcek çıkarmak yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ağızdan saç çıkarmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya alamet eder.

Kahve falında ağızdan yılan çıkarmak yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ağızdan demir çıkarmak mesleğinde atılım yapacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına işaret eder.

Kahve falında ağızdan yiyecek çıkarmak işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan bağırsak çıkarmak helal rızka kavuşacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir