AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle aynı arabaya binmek

Kahve falında ölüyle aynı arabaya binmek

Kahve falında ölüyle aynı arabaya binmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle aynı arabaya binmek gördüyseniz:

  • Eğitim, kurslar, seminerler veya medyayla ilgili yeni başlangıçlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında ölüyle aynı arabaya binmek yeni işlere ve projelere gireceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında başbakanla aynı arabaya binmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, kısmetinin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında aynı arabaya binmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ölünün sürdüğü arabaya binmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölü birinin arabasına binmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyle arabaya binmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında ölünün arabasına binmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü biriyle arabaya binmek gün günden daha da kötüye gideceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir