AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla aynı arabada olmak

Kahve falında başbakanla aynı arabada olmak

Kahve falında başbakanla aynı arabada olmak kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanla aynı arabada olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler asıl yapmak istediğiniz şeyleri yapmanızı engelliyor olabilirler.

Kahve falında başbakanla aynı arabaya binmek gayrimenkul sahibi olunacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine işarettir.

Kahve falında başbakanla aynı arabada olmak alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine yorulur.

Kahve falında başbakanla aynı yatakta yatmak başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, düşmanlarını bile affedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanla aynı ortamda bulunmak çok uğraş vereceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanla aynı masada oturmak hayatının düzene gireceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynı arabaya binmek bir ortaklık kurulacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı arabada olmak işlerin bu yüzden epey aksayacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyle aynı arabaya binmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir