AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla aynı ortamda bulunmak

Kahve falında başbakanla aynı ortamda bulunmak

Kahve falında başbakanla aynı ortamda bulunmak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, mal mülk sahibi olacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakanla aynı ortamda bulunmak gördüyseniz:

  • Fazla kötümser olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında başbakanla aynı ortamda bulunmak aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı ortamda bulunmak ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, işlerin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içkili ortamda bulunmak elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında kalabalik ortamda bulunmak başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı ortamda olmak malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık ortamda tatlı yemek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında sınıf ortamı görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kendini kalabalık bir ortamda görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir