AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla ağlamak

Kahve falında başbakanla ağlamak

Kahve falında başbakanla ağlamak falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, şanssızlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında başbakanla ağlamak gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında başbakanın ağladığını görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine işarettir.

Kahve falında başbakanla ağlamak herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında başbakanın evinde olmak kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına delalettir.

Kahve falında evinde başbakan görmek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında başbakandan kalem almak çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına yorulur.

Kahve falında başbakan hanımını görmek statü atlayacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalet eder.

Kahve falında başbakanla flört etmek işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakana hizmet etmek yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir