AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın evinde olmak

Kahve falında başbakanın evinde olmak

Kahve falında başbakanın evinde olmak aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, yeni bir iş bulacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında başbakanın evinde olmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vaz geçebilirsiniz.

Kahve falında evinde başbakan görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanın evinde misafir olmak ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, dertlerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında başbakanın evine geldiğini görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanın evine gittiğini görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine işarettir.

Kahve falında başbakanı evinde görmek çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine inanılır.

Kahve falında başbakanın evinde kalmak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakanın evinde olduğunu görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına işarettir.

Kahve falında başbakanı kendi evinde görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir