AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde başbakan görmek

Kahve falında evinde başbakan görmek

Kahve falında evinde başbakan görmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine yorulur.

Kahve falında evinde başbakan gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işin ya da olayın gerektirdiğinden daha fazla ya da daha hızlı çalışılması için baskı yapıyor olabilirler.

Kahve falında başbakanın evinde misafir olmak şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında evinde başbakan görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında başbakanı kendi evinde görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanın evinde olmak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanın evine misafir olmak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanın evinde olduğunu görmek işlerin düzgün gideceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına inanılır.

Kahve falında başbakanı evine geldiğini görmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında başbakanın evinde görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir