AnaSayfa / Genel / Kahve falında torun sevmek

Kahve falında torun sevmek

Kahve falında torun sevmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında torun sevmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinize hassas yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında torununu sevmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına delalet eder.

Kahve falında erkek torun sevmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında torun sevmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına yorulur.

Kahve falında yeni doğan torun görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında torununun ağladığını görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında torunu kaybetmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine rivayet eder.

Kahve falında torununu emzirmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında torununu yıkamak hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir