AnaSayfa / Genel / Kahve falında amca torunu görmek

Kahve falında amca torunu görmek

Kahve falında amca torunu görmek çok büyük bir mutluluk duyulacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında amca torunu gördüyseniz:

  • Daha fazla gülmek ev eğlenmek niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında amca torunu görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında torununu yıkamak Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek torun görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek torunu görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında torun olduğunu görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında torunumu kaybetmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, iyi bir patron olacağına inanılır.

Kahve falında torununun düştüğünü görmek falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek torunu olduğunu görmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir