AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan kurt kusmak

Kahve falında ağızdan kurt kusmak

Kahve falında ağızdan kurt kusmak her istediğini alabileceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, büyüleyeceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Kahve falında ağızdan kurt kusmak gördüyseniz:

  • Aynı an da uğraşılması gereken pek çok konu ortaya çıkabilir.

Kahve falında ağızdan kurt kusmak zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Kahve falında ağızdan kusmak gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızdan böcek kusmak çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, hayırlı işe delalettir.

Kahve falında ağızdan kan kusmak bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızdan et kusmak hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan kurt çıkarmak borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza yorulur.

Kahve falında ağızdan kurt çıktığını görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kurt kusmak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir