AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan kusmak

Kahve falında ağızdan kusmak

Kahve falında ağızdan kusmak rızkın da aynı oranda çoğalacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, onlardan medet umacağına, karamsar olacağına, sermayesinin çoğalacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında ağızdan kusmak gördüyseniz:

  • Evde bir değişim olabilir.

Kahve falında ağızdan kusmak yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine işarettir.

Kahve falında ağızdan kan kusmak işle ilgili inzivaya çekileceğine, hem hayatının kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan böcek kusmak büyük bir zenginlik kazanılacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında ağızdan kurt kusmak rahat yaşayacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında ağızdan et kusmak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, adını işiyle duyuracağına delalet eder.

Kahve falında ağızdan kıl çıkartmak çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında ağızdan kaka yapmak çok hayırlı şeylere, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında ağızdan lokma çıkarmak işlerinin kapanacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir