AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt kusmak

Kahve falında kurt kusmak

Kahve falında kurt kusmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, iyi geçiminin biteceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine, herhangi zarara uğramayacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurt kusmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler beklenmedik şekilde size ya da hizmetlerinize veya planlarınıza destek verebilir ya da bazı vaatlerde bulunabilirler.

Kahve falında küçük kurt kusmak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurtcuk kusmak işlerin daha kötü bir hal alacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağızdan kurt kusmak yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına yorulur.

Kahve falında kurt kusmak çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine işarettir.

Kahve falında çiğ et yemek ve kusmak iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına işarettir.

Kahve falında yediğini kusmak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına tabir olunur.

Kahve falında insan pisliği kusmak daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine inanılır.

Kahve falında siyah bir şey kusmak şeref ve rütbeye, muradın olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir