AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan kurt çıktığını görmek

Kahve falında ağızdan kurt çıktığını görmek

Kahve falında ağızdan kurt çıktığını görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, ticarete atılacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızdan kurt çıktığını gördüyseniz:

  • Çalışma isteksizliğinden sıyrılmanız gerekiyor.

Kahve falında ağızdan kurt çıktığını görmek bereketli bir döneme girileceğine, hayatın pahalılaşmasına işarettir.

Kahve falında ağızdan kıl çıktığını görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağızdan taş çıktığını görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızdan fare çıktığını görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında ağızdan bir şey çıktığını görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine inanılır.

Kahve falında ağızdan kurt çıkarmak Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına işarettir.

Kahve falında ağızdan kurt kusmak insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine alamet eder.

Kahve falında ağızdan lokma çıkarmak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir