AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan fare çıktığını görmek

Kahve falında ağızdan fare çıktığını görmek

Kahve falında ağızdan fare çıktığını görmek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ağızdan fare çıktığını gördüyseniz:

  • Evde sıkıcı durumlar olabilir.

Kahve falında ağızdan fare çıktığını görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan bir şey çıktığını görmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına delalet eder.

Kahve falında ağızdan taş çıktığını görmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında ağızdan kurt çıktığını görmek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, icat yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan kıl çıktığını görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında ağızdan fare çıkarmak iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında ağızdan para çıkarmak varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine işaret eder.

Kahve falında ağızdan böcek çıkarmak hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir