AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan kıl çıktığını görmek

Kahve falında ağızdan kıl çıktığını görmek

Kahve falında ağızdan kıl çıktığını görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine yorulur.

Kahve falında ağızdan kıl çıktığını gördüyseniz:

  • Hesaplamalarınızda farkında olmadan önemli detayları gözden kaçırabilirsiniz.

Kahve falında ağızdan kıl çıktığını görmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında ağızdan bir şey çıktığını görmek çaresiz durumlara düşeceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine inanılır.

Kahve falında ağızdan taş çıktığını görmek eline geçen malları tutamayacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızdan fare çıktığını görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ağızdan kurt çıktığını görmek uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, afiyete ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağızdan kıl çıkmak hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ağızdan kıl çıkardığını görmek hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızdan kıl yumağı çıkarmak her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir