AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın koluna girmek

Kahve falında başbakanın koluna girmek

Kahve falında başbakanın koluna girmek işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, huzurunu kaybedeceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, itibar göreceğine, bol kazanç elde edileceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine inanılır.

Kahve falında başbakanın koluna girmek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar hayatınıza yeniden girebilir.

Kahve falında başbakanın koluna girmek insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında başbakanla kol kola yürümek kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin koluna girmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında koluna girmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına yorulur.

Kahve falında ölen birinin koluna girmek rakiplerini alt edeceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının koluna girmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş babasının koluna girmek istek ve arzularının gerçekleşeceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın birinin koluna girmek kafa olarak daha rahat edileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir