AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birinin koluna girmek

Kahve falında tanımadığın birinin koluna girmek

Kahve falında tanımadığın birinin koluna girmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın birinin koluna girmek gördüyseniz:

  • Şu an birşey söylemezseniz, ileride bir beklenti içerisine giremezsiniz.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğin koluna girmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın birinin koluna girmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığı bir erkeğin koluna girmek ailesinden hayır göreceğine, ev sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın eve girmek adım adım başarıya ulaşılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı eve girmek problemlerin çözüme kavuşacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı bir eve girmek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, maaşının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir eve girmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, kısmetlerinin bol olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin evine girmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir