AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla kol kola yürümek

Kahve falında başbakanla kol kola yürümek

Kahve falında başbakanla kol kola yürümek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine yorulur.

Kahve falında başbakanla kol kola yürümek gördüyseniz:

  • Size kendinizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında başbakanla kol kola yürümek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, kazancını artıracağına alamet eder.

Kahve falında erkekle kol kola yürümek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle kol kola yürümek saygısını toplayacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle kol kola yürümek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle kol kola yürümek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızla kol kola yürümek iş sahibi olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kol kola yürümek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle kol kola girmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir