AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanı kendi evinde görmek

Kahve falında başbakanı kendi evinde görmek

Kahve falında başbakanı kendi evinde görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında başbakanı kendi evinde gördüyseniz:

  • Bazen değişiklik yapılması faydalı olabilir.

Kahve falında başbakanın evinde olduğunu görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine inanılır.

Kahve falında evinde başbakanı görmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanın evinde görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanın evine gitmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanın evinde yemek yemek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakanın evine gittiğini görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, şeref ve rütbeye işaret etmektedir.

Kahve falında evine başbakan geldiğini görmek zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanın evinde olmak uzun yıllar yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir