AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın evine gittiğini görmek

Kahve falında başbakanın evine gittiğini görmek

Kahve falında başbakanın evine gittiğini görmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, onların güvenini sarsacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında başbakanın evine gittiğini gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kişilere şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında başbakanın evine misafir olmak uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanın evinde yemek yemek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında evine başbakan geldiğini görmek hayatının güzelleşeceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinde başbakanı görmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine inanılır.

Kahve falında başbakanın evine gitmek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, herkesin önünde olacağına delalettir.

Kahve falında başbakanın evine gittiğini görmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında başbakanı kendi evinde görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanın evinde kalmak mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir