AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın evinde kalmak

Kahve falında başbakanın evinde kalmak

Kahve falında başbakanın evinde kalmak işten güçten elini eteğini çekeceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işarettir.

Kahve falında başbakanın evinde kalmak gördüyseniz:

  • Astrolojik açılar oldukça gergin, soğuk duş etkisi yaratan durumlar, gergin ortamlar, gergin kişiler, zorlayıcı gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında başbakanın evinde kalmak aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanın evinde olduğunu görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanın evinde misafir olmak çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanın evine misafir olmak yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında başbakanın evine gitmek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında evinde başbakan görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine alamet eder.

Kahve falında başbakanı evinde görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, hayırlı ve güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanı evinde ağırlamak yüksek makamlara geleceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir