Kahve falında başbakanın ayakkabısını giymek

Kahve falında başbakanın ayakkabısını giymek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, saygısını toplayacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanın ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Lüzumsuz beklentiler sabrınızı zorlasa da, son bir gayret göstermenizde fayda var.

Kahve falında başbakanın ayakkabısını giymek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine delalettir.

Kahve falında iki değişik ayakkabı giymek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi ayakkabı giydiğini görmek çok güzel günler görüleceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güzel bir ayakkabı giymek düşman hususunda keder ve üzüntüye, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz ayakkabı giymek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında mor ayakkabı giydiğini görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide ayakkabı giymek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek ökçeli ayakkabı giymek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir