AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki değişik ayakkabı giymek

Kahve falında iki değişik ayakkabı giymek

Kahve falında iki değişik ayakkabı giymek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, isabetli kararlar alacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, bolluk içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında iki değişik ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Sizin için imkansız olan durumlarla yüzleşmeniz gerekebilir.

Kahve falında ayakkabıları değişik giymek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine yorulur.

Kahve falında iki değişik ayakkabı giymek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında değişik çorap giymek hileye ve fesada başvurmayacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında değişik elbiseler giymek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünü değişik görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine işaret eder.

Kahve falında değişik böcekler görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine inanılır.

Kahve falında değişik meyve görmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ev değişikliği görmek maddi durumun düzeltileceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir