AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel bir ayakkabı giymek

Kahve falında güzel bir ayakkabı giymek

Kahve falında güzel bir ayakkabı giymek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında güzel bir ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Dostlarınızı darıltmanız ya da sizin onlara gereksiz yere darılarak bir anda defterden silmeniz mümkündür.

Kahve falında güzel bir ayakkabı giymek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine delalettir.

Kahve falında çok güzel bir ayakkabı giymek elinin bollaşmasına vesile olacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında güzel ayakkabı giymek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine tabir olunur.

Kahve falında güzel bir ayakkabı görmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine işarettir.

Kahve falında güzel ayakkabı almak başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, yeni bir ev alınacağına rivayet eder.

Kahve falında çok güzel ayakkabılar görmek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel ayakkabı görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çok güzel ayakkabı görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir