AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında mor ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında mor ayakkabı giydiğini görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, bir sebeple çok üzüleceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında mor ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Umutlarınızı yeşillendirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında mor renk ayakkabı giymek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına delalet eder.

Kahve falında mor ayakkabı giymek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında mor ayakkabı giydiğini görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, kendisini ailesine vereceğine rivayet eder.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı giymek para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında mor ayakkabı görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı görmek yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında mor renk ayakkabı görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, çok hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor renkli ayakkabı görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir