AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanı hasta görmek

Kahve falında başbakanı hasta görmek

Kahve falında başbakanı hasta görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanı hasta gördüyseniz:

  • Sizinle aynı hedefleri olan kişilerle iş birliği içine girmeniz size kazandırabilir.

Kahve falında başbakan hasta görmek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakanı hasta görmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakan ve cumhurbaşkanını görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanla dolaşmak çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına işaret eder.

Kahve falında başbakandan beyaz kağıt almak uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir başbakanı görmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakan arabası görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine tabir olunur.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve başbakan görmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, makama ve rızka sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir