AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir başbakanı görmek

Kahve falında ölmüş bir başbakanı görmek

Kahve falında ölmüş bir başbakanı görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, işlerinde aksama olacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir başbakanı gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden veya hızlı hareketlerden kaçınmanız durumunda iş hayatınızda veya evinizde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında başbakana soru sormak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, mutlu bir insan olunacağına yorulur.

Kahve falında başbakan eşiyle konuşmak geleceğinin parlak ve güzel olacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanın arabasına binmek çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında başbakanla evlendiğini görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanın ekmek verdiğini görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanla dolaşmak çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanın geldiğini görmek çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanla kucaklaşmak fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir