AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakana yardım etmek

Kahve falında başbakana yardım etmek

Kahve falında başbakana yardım etmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakana yardım etmek gördüyseniz:

  • Başarıyı garantiledikten sonra istediğiniz şekilde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında başbakana yardım etmek elindeki malların gideceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında başbakanın yardım ettiğini görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında başbakanın yardımcısı olduğunu görmek yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine alamet eder.

Kahve falında başbakandan yardım görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakandan yardım almak rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakandan yardım istemek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakan yardımcısı olmak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakanla beraber olmak ele güne muhtaç hallere geleceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir