AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın yardımcısı olduğunu görmek

Kahve falında başbakanın yardımcısı olduğunu görmek

Kahve falında başbakanın yardımcısı olduğunu görmek idealist kimse olacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanın yardımcısı olduğunu gördüyseniz:

  • Toplum hayatında güçlü bir kimlik sağlayabilmek için, parasal konulara ağırlık vereceksiniz.

Kahve falında başbakandan yardım istemek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakandan yardım almak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakandan yardım görmek yaşamına heyecan ve renk geleceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanın yardımcısı olduğunu görmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakana yardım etmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanın yardım ettiğini görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında başbakan yardımcısı olmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, bir yandan cenaze olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanı denizde görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir